Despre Taktica

Cine suntem

Suntem o echipa cu multa experienta in mediul digital, specializați în programare, optimziare și securitate web. Dezvoltam, prin idei creative si cele mai noi tehnologii, platforme online sigure, eficente și personalizate în functie de preferintele fiecarui client in parte. Obiectivul nostru este acela de a oferi proiecte web care sa va ajute pe dvs, clientul nostru. Va putem impartasi din experienta noastră, iar impreuna sa "desenam" un viitor in mediul online pentru afacerea dvs....Realizam site-uri moderne, complet responsive care sa poata fi accesate cu usurinta de pe telefoanele mobile, tablete sau Smart TV. Am trecut de bariera unui simplu calculator desktop, viitorul este prietenos, digital, si simplu de folosit. Nu mai are butoane, ci de touchscreen. Nu mai folosim cd-uri sau dvd-uri, ci cloud-ul pentru stocarea datelor, protocale https si multe altele.

Modul de lucru:
Planificam si discutam
Inainte de inceperea fiecarui proiect analizam domeniul dvs de activitate, concurenta care exista in momentul acela pe internet si planificam impreuna design-ul site-ul / magazinului online
Analiza
Un Proiect de succes are nevoie de optimizare pentru a aparea pe moatoarele de cautare. Va oferim solutii de inscriere in google, campanii de advertising, newsletter si optimizare dupa cuvinte cheie.
Conceperea design-ului
Daca vorbim de un site web de prezentare sau de un magazin online, pe baza pasului 1 realizam mai multe design-uri web preliminare din care dvs sa va alegeti cel care vi se potriveste cel mai bine
Finalizarea
Odata finalizat, inscris in google si in alte motoare, testat pe toate device-urile mobile dar si pe diferitele rezolutii ale monitoarelor, proiectul dvs digital este gata asteptandu-si vizitatorii

Proiecte recenteTestimoniale

Ce spun clientii nostri

Ana Maria D.


„Am lucrat și lucrez cu aceasta echipa de oameni minunați de mulți ani și ma declar foarte mulțumita de aceasta colaborare. Promti și foarte implicați în proiecte”.

Daniel R.


„Seriozitate și profesionalism. Lucram de mult timp împreuna și nu exista niciun motiv pentru care sa nu continuam colaborarea”

Florin M.


„Cei de la Taktica au reușit să mă suprinda extrem de plăcut cu design-ul sitelui personal. Nu ma așteptam sa iasă atât de frumos. Recomand.”

Marius A.


"O colaborarea buna, proiectul a fost finalizat la timp si cum mi-am dorit eu. Multumesc si recomand Taktica mai departe"

Alina D.


"Am avut nevoie de un magazin onbline si am apelat la aceasta agentie. Nu regret, la 2 ani de cand am dat drumul la proiectul meu, totul este ok. Magazinul functioneaza bine, nu am avut probleme"

Mircea Avram


"Profesionisti! Sunt multumit de colaborarea cu ei, si le doresc mult succes si in viitor, chiar merita sa lucrati cu ei se pricep la programare"