Creare site prezentare

Creare Site

Un site de prezentare poate fi cea mai usoara metoda de a promova afacerea dvs in mediul online. Fie ca vorbim de o pensiune, un restaurant, o agentie imobiliara sau un alt domeniu de activitate, un site web va poate propulsa afacerea si ajunge la intr-un timp foarte rapid si facil la potentialii dvs clienti. Site-urile web de prezentare dezvoltate de programatorii nostri folosesc cele mai noi tehnologii in domeniu, se adapteaza fiecarui dispozitiv in parte,fie ca site-ul va fi accesat de pe calculator, telefon sau tableta, clientul dvs se va bucura de o experienta de navigare extrem de placuta. Pentru a discuta despre proiectul dvs, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos sau prin telefon la unul dintre numerele programatorilor nostri Site-urile noastre sunt complet responsive, le puteti accesa cu usurinta de pe tableta, telefon sau PC Site-urile noastre vin cu panou de administrare propriu, facilitandu-va accesul extrem de facil in partea de editare si mentenanta a proiectului Site-urile nostre sunt optimizate pentru SEO, google-ul dar si alte motoare de cautare le vor gasi ca fiind prietenoase si demne de prima pagina Site-urile noastre sunt create cu ajutorul celor mai noi tehnologii din domeniu.Lucram in HTML5, JAVA, CSS3, framework symfony Site-urile pot fi realizate pe CMS-uri cunoscute, de la Wordpress, Joomla, Drupal, dar si pe CMS-ul nostru propriu sau doar in HTML, depinde de cerintele dvs

Modul de lucru:
Planificam si discutam
Inainte de inceperea fiecarui proiect analizam domeniul dvs de activitate, concurenta care exista in momentul acela pe internet si planificam impreuna design-ul site-ul / magazinului online
Analiza
Un Proiect de succes are nevoie de optimizare pentru a aparea pe moatoarele de cautare. Va oferim solutii de inscriere in google, campanii de advertising, newsletter si optimizare dupa cuvinte cheie.
Conceperea design-ului
Daca vorbim de un site web de prezentare sau de un magazin online, pe baza pasului 1 realizam mai multe design-uri web preliminare din care dvs sa va alegeti cel care vi se potriveste cel mai bine
Finalizarea
Odata finalizat, inscris in google si in alte motoare, testat pe toate device-urile mobile dar si pe diferitele rezolutii ale monitoarelor, proiectul dvs digital este gata asteptandu-si vizitatorii

Proiecte recenteTestimoniale

Ce spun clientii nostri

Ana Maria D.


„Am lucrat și lucrez cu aceasta echipa de oameni minunați de mulți ani și ma declar foarte mulțumita de aceasta colaborare. Promti și foarte implicați în proiecte”.

Daniel R.


„Seriozitate și profesionalism. Lucram de mult timp împreuna și nu exista niciun motiv pentru care sa nu continuam colaborarea”

Florin M.


„Cei de la Taktica au reușit să mă suprinda extrem de plăcut cu design-ul sitelui personal. Nu ma așteptam sa iasă atât de frumos. Recomand.”

Marius A.


"O colaborarea buna, proiectul a fost finalizat la timp si cum mi-am dorit eu. Multumesc si recomand Taktica mai departe"

Alina D.


"Am avut nevoie de un magazin onbline si am apelat la aceasta agentie. Nu regret, la 2 ani de cand am dat drumul la proiectul meu, totul este ok. Magazinul functioneaza bine, nu am avut probleme"

Mircea Avram


"Profesionisti! Sunt multumit de colaborarea cu ei, si le doresc mult succes si in viitor, chiar merita sa lucrati cu ei se pricep la programare"