Creare magazin online

Creare magazin online

Numai anul trecut in mediul online romanesc s-au facut cumparaturi de peste 1 miliard de euro. Ne-am obisnuit sa ne cumparam totul online, de la flori sau haine si pana la electrocasnice sau apartamente. Un magazin online în 2016 este cea mai buna investitie. Ganditi-va doar la faptul ca acesta este deschis 24 de ore pe zi, timp de 7 zile pe saptamana. Nu platiti chirie pentru locatie, ci doar un server pe care este tinut site-ul, server ce nu va costa mai mult de 20-30 de euro pe luna. Nu platiti utilitati, lumina, caldura, curatenia spatiului.si aici platforma de comert online va putea fi accesata iar clientii vor putea face cumparaturi inclusiv cu cardurile bancare, în mod securizat, direct de pe telefon sau tableta.. Pentru a discuta despre proiectul dvs, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos sau prin telefon la unul dintre numerele programatorilor nostri Magazinele noastre online realizate sunt complet responsive, le puteti accesa cu usurinta de pe tableta, telefon sau PC Magazinele noastre online realizate vin cu panou de administrare propriu, facilitandu-va accesul extrem de facil in partea de editare si mentenanta a proiectului Magazinele noastre online realizate sunt optimizate pentru SEO, google-ul dar si alte motoare de cautare le vor gasi ca fiind prietenoase si demne de prima pagina Ca marii retaileri de pe piata online, si proiectele noastre sunt facute dupa aceleasi principii ale comertului electronic Pentru dezvoltarea unui magazin online lucram cu cele mai bune platforme de e-commerce de pe piata. Va putem realiza un magazin la cheie pe platformele MAGENTO, PRESTASHOP, sau de ce nu, cu panou de administrare propriu

Modul de lucru:
Planificam si discutam
Inainte de inceperea fiecarui proiect analizam domeniul dvs de activitate, concurenta care exista in momentul acela pe internet si planificam impreuna design-ul site-ul / magazinului online
Analiza
Un Proiect de succes are nevoie de optimizare pentru a aparea pe moatoarele de cautare. Va oferim solutii de inscriere in google, campanii de advertising, newsletter si optimizare dupa cuvinte cheie.
Conceperea design-ului
Daca vorbim de un site web de prezentare sau de un magazin online, pe baza pasului 1 realizam mai multe design-uri web preliminare din care dvs sa va alegeti cel care vi se potriveste cel mai bine
Finalizarea
Odata finalizat, inscris in google si in alte motoare, testat pe toate device-urile mobile dar si pe diferitele rezolutii ale monitoarelor, proiectul dvs digital este gata asteptandu-si vizitatorii

Proiecte recenteTestimoniale

Ce spun clientii nostri

Ana Maria D.


„Am lucrat și lucrez cu aceasta echipa de oameni minunați de mulți ani și ma declar foarte mulțumita de aceasta colaborare. Promti și foarte implicați în proiecte”.

Daniel R.


„Seriozitate și profesionalism. Lucram de mult timp împreuna și nu exista niciun motiv pentru care sa nu continuam colaborarea”

Florin M.


„Cei de la Taktica au reușit să mă suprinda extrem de plăcut cu design-ul sitelui personal. Nu ma așteptam sa iasă atât de frumos. Recomand.”

Marius A.


"O colaborarea buna, proiectul a fost finalizat la timp si cum mi-am dorit eu. Multumesc si recomand Taktica mai departe"

Alina D.


"Am avut nevoie de un magazin onbline si am apelat la aceasta agentie. Nu regret, la 2 ani de cand am dat drumul la proiectul meu, totul este ok. Magazinul functioneaza bine, nu am avut probleme"

Mircea Avram


"Profesionisti! Sunt multumit de colaborarea cu ei, si le doresc mult succes si in viitor, chiar merita sa lucrati cu ei se pricep la programare"